Tiettyjen pelien kanssa todella yrittää saada platina trophyt ja tiettyjen kohdalla huomaa oitis että tuskin tulee koskaan saamaan kyseistä pystiä. Syitä voi olla monia ja nämä ovatkin niitä platinoita jotka ovat jääneet itseltäni saavuttamatta, osa hyvin vähästä kiinni ja osa on ollut alusta asti selvästi saavuttamattomissa, ilman epäilystäkään.




Yleisin syy siihen että ei saavuta platina trophya lienee se, että vaadittavat trophyt eivät yksinkertaisesti ole sellaisia, että niiden eteen näkisi tarpeeksi vaivaa.

- Pelaa peli läpi vaikeimmalla vaikeusasteella

- Lähes mikä tahansa haastava online versiot

  • Verkkohaasteiden ei tulisi olla osa trophyja, varsinkaan yksinpelissä.

- Kaikki satunnaisuuteen perustuvat

- Naurettava määrä kerättävää/tapettavaa/tms


MAININTOJA


Witness

- Yhtä vaille eikä mitään kiinnostusta yrittää viimeistä.


Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

- Vaatisi toisen pelikerran, joka ei kiinnosta


Spec Ops: The Line

- Ei ole kiinnostusta käydä peliä läpi niin murhaavalla haasteella.


Borderlands 2

- Aika paljon ees taas ravaamista ja useampi pelikerta


Darkness II

- Houkutteleva, mutta online trophyjen vuoksi ei. Eikä muukaan setti sieltä helpoimmasta päästä ole.





24. Resident Evil 5

Tämä on niitä tapauksia jonka muuten saisi aivan varmasti tehtyä, vaikeustasoista riippumatta, mutta muutama tehtävä on sellaisia, jotka pitää tehdä lähemmäs niin virhettömästi että se on aivan liian turhauttava prosessi, varsinkin tekoälyn kanssa josta ei ole niissä minkäänlaista hyötyä. Merkittävänä osuutena El Giganttetaistelu. Resident Evil 6 tuli kuitenkin platinattua ja Resident Evil 4 100% suoritettua.


23. Dungeon Punks

Muutamaa trophyä vajaa ja saattaa hyvinkin jossain kohtaa tulla suoritettua koska kovin kaksisia vaatimuskai pelissä ei oikeastaan enää ole, mutta ei ole ollut ensimmäisen pelikerran jälkeen pelata peliä uudestaan läpi ng+:na, koska ei ole varma että ehtiikö tehdä kaikki vaadittavat kehitykset sen pelikerran aikana.


22. Dark Souls III

Kaikki taisteluhaasteet on tehty, joten pääasiassa enää olisi jäljellä kaikki keräilyhaasteet. Mutta ei ole hirveästi kiinnostusta kerätä kaikkia sormuksia, kaikkia loitsuja, pyromanseja ynnä muita, koska kyllä se vaatii aika paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.


21. Darksiders

Muutamasta kiinni ja aika selvä alusta asti. Se farmaamisen määrä muutamaan trophyyn on niin epähoukuttelevaa ja sitten on se fakta että pitäisi läpäistä korkealla vaikeustasolla, mikä on omiaan vain korostamaan sitä, että peli pitäisi pelata aika kattavasti läpi vielä uudestaan, tehden lähemmäs kaiken, että pystyy sitten vastaamaan haasteeseen. Darksiders II on vielä pahempi tässä suhteessa turhauttavien keräilymaratoonien suhteen eikä Genesis myöskään ole se houkuttelevin lähemmäs virheettömyyttä kysyvien haasteiden vuoksi.


20. Strider

Vaikeimmalla vaikeusasteella pelaaminen olisi viimeinen ja myös se joka alusta asti on ollut se trophy jonka takia en tule kyllä tätä platinaa saavuttamaan, koska en jaksa nähdä vaivaa.


19. Crash Bandicoot: Warped

Vaikka tässä pelissä on joskus PS1:llä tehnyt pitkälti kaiken mitä siinä voi tehdä, ei ole kiinnostusta edes yrittää samaa Nsane version kanssa, koska sen verran hyvin on muistissa miten rasittavia useat aikahaaste kullat ovat, platinoista puhumattakaan. Niihin se loppuviimeksi jämähtää koska kulta pitäisi saada jokaisesta kentästä, mukaanlukien Hot Coco, joka on kaikkea muuta kuin hauskaa.


18. Rayman: Legends

Korkeimman mahtuvuustason saavuttaminen on se suurin haaste ja sen tasoinen haaste onkin, että ei tule kovin äkkiä tapahtumaan, koska itse en yksinkertaisesti jaksa loputtomiin farmata päivittäis- ja viikottaishaasteita, koska niistä saa loppuviimeksi niin vähän pojoja tähän titteliin.


17. Beyond: Two Souls

Tämä kaatuu yhteen todella rasittavaan asiaan jota joskus yritin. Kaikkien lopetuksien näkeminen ei ole se selkein saavutus, koska on hyvin vaikea sanoa että mikä on lopulta se pieni ero mikä vielä puuttuu jostakin variaatiosta. Plus tämä peli ei näytä että mitä lopetuksia uupuu. Viimeinen niitti taas on se, että ei ole mitään kiinnostusta taas katsoa läpi sitä samaa loputtomalta tuntuvaa lopetusta.


16. Mass Effect 3

Legendary Editionin pelaamisen jälkeen tämä ei ole kaukana, mutta pitäisi pelata kokonaan uudestaan ja tehdä pari sellaista haastetta, joita pitäisi farmata joko todella pitkään tai sitten yrittää kikkailemalla suorittaa. Tosin, kun jo pelkästään biotic perusteinen pelikerta pitäisi käydä läpi, niin ei tule kovin äkki tehtyä, jos ollenkaan.


15. Joe Dever's Lone Wolf

Vaikein vaikeusaste ja muutama irto trophy, eli tämänkin olisi lähinnä yhden trophyn päässä ja vaikka tämä onkin sellainen trophy joka aluksi vaikuttaa täysin mahdolliselta, niin en kuitenkaan usko että tulen pelaamaan tätä peliä vaikeimmalla vaikeusasteella läpi, sillä sen verran paljon pitää nähdä vaivaa pitkin peliä, että varmasti on lopussa tarpeeksi hyvät varusteet että varmasti pärjää loppupuolen vihollisille.


14. Final Fantasy VII Remake

Muutama trophy jotka vaatisivat pari uutta pelikertaa ja kaikkien kenttien vaikealla pelaamisen. Vaikka tästä pelistä pitääkin, niin tälläistä vaivaa en aio nähdä pelistä, joka on vasta tarinan ensimmäinen palanen.


13. The Last of Us

Tämä on alusta asti ollut selvä "ei". Tämäkin on yksi niitä tapauksia kun pitäisi pelata peli korkeimmalla vaikeusasteella ja new game plussalla, mikä on aivan valtava haaste. Ei ole oikeastaan missään vaiheessa ollut tämä platina suunnitelmissa.


12. Crash Team Racing

Sen verran täydellisesti pitää kaikki suorittaa että ei tule tätä suoritettua varmaan koskaan ja siitä ei ole juuri epäilystäkään. Niin paljoa en jaksa omaa pelaamista hioa.


11. Assassin's Creed: Syndicate

Turhan perfektionistiset vaatimukset. Muutoin peli olisi mahdollisesti kohtuullinen, koska se ei ole niin tarpeettoman laaja kuin vaikkapa Assassin's Creed: Valhalla on, joka myös olisi kiinnostava platinata, mutta joka on niin ylilaaja kokonaisuus että ei ole houkuttavaa edes yrittää. Syndicate olisi muuten kiinnostava yrittää, mutta Mentor trophy on jo niin rasittava että ei, koska se pakottaa pelaamaan niin pikkutarkasti ja niin tarkoilla vaatimuksilla.


10. Lord of the Rings: War in the North

Uusi pelikerta korkeammalla vaikeusasteella. Tavallaan houkuttelee, mutta samalla tietää että ei ole sillai kiinnostusta nostaa haastetta koska se oli ensimmäisellä kerralla varsin sopiva. Jos pelaisi moninpelinä niin ehkä, mutta kyllä tämä taitaa jäädä tekemättä, vaikka varsin hyvä peli onkin kyseessä.


9. Victor Vran

Tämä on niitä tapauksia kun vaatimukset ovat suoraan sanoen naurettavan haastavat. Kaikkien haasteiden tekeminen ja pelin läpäiseminen kuolematta kertaakaan. Hyvällä ryhmällä täysin mahdollinen, mutta soolopelaajalle vähän turhan suuri haaste suoritettavaksi joten tekemättä jää ihan puhtaasti niin suurien vaatimusten takia.


8. Castlevania: Symphony of the Night (Castlevania: Requiem)

Pääasiassa syy on siinä, että tämä on osa Requiem kokoelmaa, jossa Rondo of Blood on toinen osa tätä settiä ja sitä ei tule tehtyä, koska siinä ei ole samanlaista mielekkyyttä ja laadukkuutta mitä SotN:ssa taas on. Symphony of the Night trophyista suuri osa on jo suoritettu ja loputkin olisi täysin mahdollista suorittaa, mutta kun tietää että Rondosta ei tule kaikkea tehtyä, niin turha vaiva ja suuri sääli.


7. Dragon's Dogma: Dark Arisen

Yllättävän paljon tästäkin on saavutuksia saatu ja jäljellä on lähinnä erilaiset lopetukset ja muutama astetta vaikeampi kaiken suorittaminen, joka ei ilman ohjetta onnistu. Muuten ihan tehtävissä mutta kun ei ole mitään hajua että mikä kaikki lasketaan mukaan ja joutuuko pelin sitten pelaamaan monta kertaa läpi. Sen verran pitkä peli on kyseessä että ei riitä aika, vaikka peliä mielellään voisikin pelata enemmän ja uudelleen.


6. Dragon Age: Origins

Vaikka tämä houkuttaisi, niin kyllä Inquisition olisi se jonka todennäköisesti saavuttaisi, sillä tämän ensimmäisen vaatimukset ovat aika hurjat, pitää pelata peli aika monta kertaa läpi ja aika perusteellisesti. Ei tällä taistelumekaniikalla ole siihen kyllä mitään intressejä, eikä tosin kyllä aikakaan taida riittää. Sitten on niitä tiettyjä juttuja, jotka ovat hieman kyseenalaisia, tai vaativat todella perusteellista pelaamista.


5. Kingdom Hearts II: Final Mix

Yksi niitä pelejä jotka todella haluaisi pelata täysin (jonka perusversion on PS2:lla tehnyt) ja kerätä kaikki pystit, mutta ei kärsivällisyys riitä tehdä aivan kaikkia pikku juttuja joita peli vaatii. Tämä peli nimittäin vaati tekemään lähes kaiken mitä pelissä vain voi ja tässä pelissä sitä materiaalia on todella paljon. Osa siitä, erityisen haastavaa. Lisäksi sen pitää olla tämä (vaikka Kingdom Hearts olisi varmaan helpompi) koska kaikista sarjan peleistä, Kingdom Hearts II sattuu olemaan se oma suosikkini.


4. Uncharted: Nathan Drake Collection

Uncharted 3: Drake's Deception tai Uncharted 2: Among Thieves tai Uncharted: Drake's Fortune, lähemmäs mikä hyvänsä näistä kelpaa tähän esimerkkiin. Suuri syy miksi en tule vaivaa näkemään on se, että itselläni on jo platina Uncharted 4:sta, joka on sarjan paras peli ja kun sarjasta on yksi platina niin kyllä se itselleni riittää.


3. Red Dead Redemption 2

Vaikea valinta olisiko se RDR vai RDR2? Kummassakin puolensa ja kummassakin on niin hurjat vaatimukset että ei tule tapahtumaan. Online tropheihin se lopulta kaatuu jos ei ennen sitä mihinkään muuhun. Vaikka länkkäritoiminta houkuttaakin niin ei näin paljoa vaivaa tule kyllä nähtyä sen platinapystin eteen, kummassakaan tapauksessa.


2. Devil May Cry V

Ei tule tapahtumaan, vaikka kuinka haluaisi ja sama pätee myös Devil May Cry ja Devil May Cry 3 peleihin joissa tämä trophy myös houkuttaa. Mutta sen verran korkeilla vaikeusasteilla ja sen verran täydellisesti pitäisi tätä peliä pelata, että ei riitä oma taitotaso siihen, eikä aika taitojen hiomiseen, jotta taidot riittäisivät. Pelkästään Worthy of Legend pitää huolen että ei tule tapahtumaan koska sen saavuttamiseksi tässä pelissä pitäisi olla ilmiömäisen hyvä ja itsellä ei ole halua opettella pelaamaan niin hyvin. Dantella voisi yrittää mutta se ei riitä.


1. Witcher 3: Wild Hunt

Tämä on sellainen jonka todella haluaisin, mutta Death March vaikeustasolla pelin läpäiseminen ei ole kovinkaan houkutteleva ajatus ja siihen se loppuviimeksi kaatuu. Tosin vahvana syynä on myös se, että Gwent korttien kerääminen on myös osittain arpapeliä, mikä ei myöskään ole järin houkuttelevaa, minkä takia Card Collector ei ole ihan äkkiä tulossa vastaan. Tämä olisi sellainen trophy jonka todellakin pyrkisin tekemään jos se ei vain olisi niin monella tavalla niin haastava, työläs ja suoraan sanoen, moninpaikoin aivan liian turhauttava ja epäreilu.