Talion.jpg?1546892113

Vuoden 2017 Paras peli

 

 

Viime vuoden paras peli saa melkoisen määrän lisäsiltöä. Kausipassi pitää sisällään neljä pakettia joista kaksi uutta heimoa ovat vasta sitä alkua. Tämä on sellainen paketti joka yhdistyy pääpeliin, tarjoten lisää pelattavaa.

 

 

 

Itse hankin alunperin varsin hyvään hintaan Kulta version pelistä johon kuuluivat kaikki DLC:t. Kohtasin kuitenkin aika reippaita ongelmia niiden lunastamisen kanssa. Loppujen lopuksi WB kuitenkin teki kaikein helpoimman kautta ja koodilla sain kausipassin joka lopulta toimikin.

Tosin siihen mennessä kun pääsin oikeasti uppoutumaan tähän kaikkeen, oli peliin tullut aika paljon lisää sisältöä ja monia muutoksia, jotka eivät kuuluneet kausipassiin. Näitä ovat mm.

- Endless Siege jossa pelaaja kokeilee että kuinka kauan hän pystyy puolustamaan linnoitustaan kun Pimeyden voimat hyökkäävät sitä vastaan niin kauan, kunnes voittavat.

- Uusi valokuvausmoodi on eräs sellainen asia jonka parissa pystyy helposti viettämään hyvinkin paljon aikaa. Ensimmäistä kertaa uppouduin tähän hauskaan leikkiin Uncharted 4:n aikoina ja pakko sanoa että kyllähän tässä pelissä on hauska luoda kuvia. Varsinkin kun variaatiota riittää.

 
Teurastajat ja Lainsuojattomat liittyvät sotaan

 

 

 

Slaughter Tribe ja Outlaw Tribe

Nämä kaksi DLC sisältä toivat sotaan kaksi uutta örkkiheimoa joista molemmat toivat mukaaan omia juttujaan. Sanotaan että mitään maailmaa mullistaa nämä heimot eivät peliin lisää. Pääasiassa kyseessä on vain enemmän örkkejä joita tappaa tai orjuuttaa. Kahden uuden heimon myötä tulee myös lisää varusteita. Uusia alueita ei ole luvassa mikä on kyllä melkoinen sääli. Olisi ollut hienoa nähdä uusia alueita, vaikka ne olisivat olleet enemmän tai vähemmän samanlaisia kuin jo pelissä olleet.

Taistelussakaan ei ole luvassa muutoksia . Nämä kaksi heimoa enemmänkin hyökkäävät Talionin valtakuntaan. Mikäli nämä DLC:t tulee lisättyä kun pääpeli on pelattu läpi, kuten minulla, niin melko varmaa on että suurin osa näistä örkeistä on lähempänä tasoa 60 tai yli. Se on eräs tämän pelin että viholliset ylittävät tasossa pelaajan, jolloin orjuuttaminen sulkeutuu pois. Toinen ikävä asia mikä tulee nopeasti ilmi on se miten typerää tämä satunnaisten varusteiden saaminen pahimmillaan on. Mitään miekkaa ei tule eikä edes viittaa vaan ainoastaan pari panssaria ja pari jousta.

Sanotaan että nämä heimot pitävät pelin haastavuuden siinä missä se on tähänkin asti ollut. Kun ollaan tasolla 60 niin käytössä ovat lähemmäs kaikki eväät, mutta myös viholliset ovat todella kovia tappelijoita. Varomaton saa erittäin nopeasti turpiin kuten tähänkin asti. Shadow of War ei ole loppupelissä sieltä helpoimmasta päästä. Kyse on varustelusta ja kyllähän näiden heimojen riveissä on todella kovia sotilaita ja kapteeneita jotka ovat valtava uhka, tai mahdollisuus.

Slaughter ja Outlaw lisäosat eivät tuo peliin mitään erityistä mutta ne eivät myöskään vie pelin tasoa alaspäin. Jos Sodan Varjo on tähänkin asti maistunut, niin se tulee maistumaan jatkossakin. Lisää pelattavaa on luvassa ja sanotaan että kyllähän se passaa, varsinkin koska itse todella pidän tämän pelin toiminnasta. Toiminta on haastavaa, monipuolista mutta ajoittain myös todella epäreilua. Mikäli tästä pelistä on tähänkin asti pitänyt, niin kyllä nämä lisäosat uppoavat aivan varmasti, koska niiden kautta pelaamista voi jatkaa.

 

+ Lisää pelattavaa, varusteita ja resurreja

 

- Ei oikeastaan mitään uutta

 

Arvosana: 7,5

 

Erityinen