Keskenjääneet vai "työn alla olevat" pelit listan teemassa tehty sisarlista noudattaa pitkälti samaa ideaa, mutta siinä missä toinen lista on lähinnä se hautausmaa, on tämä enemmänkin se kirjaston jono, jota tällä hetkellä kalutaan läpi, hitaasti mutta varmasti ja monesti kokonaisuutta sekoittavat satunnaiset lisäykset.

 

 

 

Koska ihan identtistä listaa en nyt ole aikeissa tehdä sisarlistan kanssa niin tämän listan pointtina on nyt nostaa esiin niitä pelejä jotka tällä hetkellä ovat suhteellisen aktiivisesti pelikirjaston kärkijonossa. Eli nämä ovat niitä joita nyt olisi tarkoitus pelata, mutta koska pian tulee huomattua, niitä on aivan tautisesti ja osa vieläpä hyvin pitkiä, eli tämä lista ei kovin äkkiä etene.

Vaikka nämä olisivat kuinka kärjessä niin se ei tarkoita että niitä tulee pelattua monien muiden ohi eikä järjestys ole mitenkään sitova, sillä se on vain näennäinen, pään sisällä oleva järjestys, jossa ei ole jonotusnumeroita.

 

MAININTOJA

 

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

- Aika monta muutakin roolipeliä on listalla, joten aikaa tälle tuskin on paljoa lähiakoina.

 

Kingdom of Amalur: Reckoning

- Ollut pitkään rästilistalla. Ehkä jossain vaiheessa.

 

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

- Sellainen tapaus jonka on mielessään laittanut aika korkealle mutta jonka ohi monet tuppaavat menemään.

 




24. Zone of the Enders

Yksi pisimpiä rästipelejä jota tavallaan haluaisi pelata jo vähän enemmänkin, mutta aina tuntuu olevan jokin helpommin lähestyttävissä oleva, tai yksinkertaisesti kiinnostavampi tapaus joka sitten taas työntää tätä syrjään.


23. Just Cause 4

Kun kaipaa räjähtävää toimintaa, niin varmaan tulee pelattua enemmänkin, mutta kun ei ole ainoa sellainen peli listalla, niin yksi toinen pitäisi pelata ensin.


22. Wild Arms 3

Vuoropohjaista toimintaa villissä lännessä. Houkutteleva tapaus mutta pelissä on monia rasittaviakin puolia. Tämä on sellainen tapaus jonka on saanut ihan ok vaiheeseen, mutta todella monet muut pelit tuppaavat herkästi kiilaamaan ohi, minkä takia tämä saattaa jäädä tarinallisesti vähän keskeneräiseksi.


21. Papers Please

On jonkin aikaa pelattunakin mutta monesti tämän kanssa fiilis pelata hetki ja sitten se vain jää. Tarinatilan voisi katsoa läpi jos joskus kiinnostus pelin kanssa kestäisi vähän pidempään.


20. Cathedral

Tämä on pitkään ollut näitä kärkitapauksia, mutta jäänyt aina sivuun.


19. Turing Test

Ei isompia odotuksia, mutta on kokeiltavien pelien listalla.


18. Watch_Dogs 2

Kun ykköstäkin tuli pelattua niin kaipa tällekin voisi antaa jossakin kohtaa mahdollisuuden.


17. Dark Chronicle

Huomattavasti ykköstä parempi peli, jota tosin varjostaa monta aika heikkoa puolta, jotka estävät pelin pelaamisen, tai ainakin siitä nauttimisen siinä määrin että siihen uppoutuisi enemmän.


16. Ape Escape 2

Hyvässä vaiheessa oleva tapaus jota varjostaa se tietynlainen heikko ohjaus. Mutta tavallaan kyseessä on yllättävän hyvin tehty kokonaisuus.


15. Castlevania: Lords of Shadow & Castlevania: Lords of Shadow 2

Kun aloitettuna on, niin olisi kiva katsoa tarina loppuun asti, vaikka pelattavuus vähän pistääkin hanttiin. Hyvin houkutteleva tapaus on myös kakkonen ja vieläpä vähän paremmalla pelattavuudella, mutta mieluummin katson ensin ykkösen loppuun joten prosessi ottaa aikansa. Varsinkin kun kokonaisuus jättää paljon toivomisenvaraa.


14. Red Faction: Guerilla

Se ensisijainen tuhoamispeli. Hyvässä vaiheessa ja suhteellisen pitkällä monta vielä olisi pitkä matka edessä ja aika puuduttavaksi ja itseääntoistavaksi on mennyt.


13. Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 & Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Ajatuksellisesti tämä on aika korkealla, tarkoitus olisi siis ottaa oikeasti työn alle jossakin kohtaa muiden vastaavien jälkeen mutta vaatii vähän kärsillisyyttä laittaa kunnolla alulle. Idea olisi pelata lähes putkeen koko trilogia mutta saapas nähdä miten käy sillä voipi olla että joko tulee ähky, mutta moni muu houkuttaa myös aika paljon enemmän.


12. Valkyria Chronicles

Pitäisi lähinnä saada aloitteua ja katsottua että tuleeko jatkettua ihan sillai oikeasti. Idea on kiinnostava ja kun demoa jostakin sarjan pelistä on joskus kokeiltu, niin houkuttaisi kyllä uppoutua.


11. Morheim: City of the Damned

Tämän kanssa on pari kertaa pitänyt aloittaa mutta molemmilla kerroilla vähän jäänyt. Nyt olisi taas vähän fiilistä, mutta saa nyt nähdä kun sen verran paljon on muitakin odottamassa.


10. Final Fantasy X-2

Peliduon jälkimmäinen palanen on tavallaan nyt korkealla koska ensimmäinen palanen on loppuun asti viety. Tämän kanssa tosin voi vähän kestää sillä vaikka pelistä tietää tasan tarkkaan että mitä odottaa, niin ei ole sieltä houkuttelevimmasta päästä juuri nyt.


9. Deadly Premonition

Ollut pitkään listalla, mutta monista syistä jäänyt kokoajan syrjään ja sellainen selvä "outous" vaikuttaa kyllä lopputulokseen. Vaikka olisikin kiva kokea tämä todella kahtiajakoinen tapaus, niin se ei ole kovinkaan simppeliä.


8. Greedfall

Suunnitelmissa ja ehkä sitten kun siihen piakkoin pääsee kunnolla käsiksi niin siihen voi upottaa kunnolla aikaa, jotta ei sitten jää kesken, vaan tulee käytyä alusta loppuun asti. Tai kokeiltua vähän ja sitten unohdettua.


7. Rise of the Tomb Raider

Kyllä kai se toinenkin osa trilogiaa tulee pelattua. Vaikkakin viimeisenä osana trilogiasta.


6. Evil Within 2

Kun se nyt tuli PS Nowhun ykkösen perässä, niin voisi sitä vaikka kokeillakin.


5. Diablos III

Ykkönen näistä peleistä jotka olisi tarkoitus nyt pelata läpi asti, mutta hyvin on huomannut että moni muu on mennyt enemmän tai vähemmän ohi kerran jos toisenkin.


4. Bleed & Bleed 2

Tulee varmaan sitten pelattua putkeen molemmat kun jossakin kohtaa kunnolla saa aikaiseksi. Näissä on vähän niin ja näin monet osat, mutta tavallaan kyllä houkuttaisi aika paljon päästä kunnolla toiminnan makuun.


3. Call of Duty: Modern Warfare 3

Tälläisillä peleillä tuntuu olevan aikansa ja paikkansa joten jos ei ole fiilistä pelata, niin aika nopeasti tämä jää muiden jalkoihin, vaikka tarinassa nyt ei välttämättä olisikaan nyt niin paljoa pelattavaa kuin monissa muissa listalla.


2. Call of Duty: WWII

Pitää käydä loppuun jotta voi poistaa konsolilta, kun on sen verran ahne ja lihava.


1. Erica

Puhtaasta mielenkiinnosta, kun ei ole pelistä aiemmin kuullut mitään, niin josko sille nyt antaisi sillai satunnaisesti mahdollisuuden.