Keskenjääneet vai "työn alla olevat" pelit listan teemassa tehty sisarlista noudattaa pitkälti samaa ideaa, mutta siinä missä toinen lista on lähinnä se hautausmaa, on tämä enemmänkin se kirjaston jono, jota tällä hetkellä kalutaan läpi, hitaasti mutta varmasti ja monesti kokonaisuutta sekoittavat satunnaiset lisäykset.

 

 

 

Koska ihan identtistä listaa en nyt ole aikeissa tehdä sisarlistan kanssa niin tämän listan pointtina on nyt nostaa esiin niitä pelejä jotka tällä hetkellä ovat suhteellisen aktiivisesti pelikirjaston kärkijonossa. Eli nämä ovat niitä joita nyt olisi tarkoitus pelata, mutta koska pian tulee huomattua, niitä on aivan tautisesti ja osa vieläpä hyvin pitkiä, eli tämä lista ei kovin äkkiä etene.

Vaikka nämä olisivat kuinka kärjessä niin se ei tarkoita että niitä tulee pelattua monien muiden ohi eikä järjestys ole mitenkään sitova, sillä se on vain näennäinen, pään sisällä oleva järjestys, jossa ei ole jonotusnumeroita.

 
24. Zone of the Enders

Yksi pisimpiä rästipelejä jota tavallaan haluaisi pelata jo vähän enemmänkin, mutta aina tulee jotakin.


23. Just Cause 4

Kun kaipaa räjähtävää toimintaa, niin varmaan tulee pelattua enemmänkin, mutta kun ei ole ainoa sellainen peli listalla, niin yksi toinen pitäisi pelata ensin.


22. Wild Arms 3

Vuoropohjaista toimintaa villissä lännessä. Houkutteleva tapaus mutta pelissä on monia rasittaviakin puolia. Tämä on sellainen tapaus jonka on saanut ihan ok vaiheeseen, mutta todella monet muut pelit tuppaavat herkästi kiilaamaan ohi, minkä takia tämä saattaa jäädä tarinallisesti vähän keskeneräiseksi.


21. Deadly Premonition

Ollut pitkään listalla, mutta monista syistä jäänyt kokoajan syrjään ja sellainen selvä "outous" vaikuttaa kyllä lopputulokseen. Vaikka olisikin kiva kokea tämä todella kahtiajakoinen tapaus, niin se ei ole kovinkaan simppeliä.


20. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Aika monta muutakin roolipeliä on listalla, joten aikaa tälle tuskin on paljoa lähiakoina.


19. Morheim: City of the Damned

Tämän kanssa on pari kertaa pitänyt aloittaa mutta molemmilla kerroilla vähän jäänyt. Nyt olisi taas vähän fiilistä, mutta saa nyt nähdä kun sen verran paljon on muitakin odottamassa.


18. Valkyria Chronicles

Pitäisi lähinnä saada aloitteua ja katsottua että tuleeko jatkettua ihan sillai oikeasti. Idea on kiinnostava ja kun demoa jostakin sarjan pelistä on joskus kokeiltu, niin houkuttaisi kyllä uppoutua.


17. Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Sellainen tapaus jonka on mielessään laittanut aika korkealle mutta jonka ohi monet tuppaavat menemään.


16. Kingdom of Amalur: Reckoning

Ollut pitkään rästilistalla. Ehkä jossain vaiheessa.


15. Red Faction: Guerilla

Se ensisijainen tuhoamispeli. Hyvässä vaiheessa ja suhteellisen pitkällä monta vielä olisi pitkä matka edessä ja aika puuduttavaksi ja itseääntoistavaksi on mennyt.


14. Bleed & Bleed 2

Tulee varmaan sitten pelattua putkeen molemmat kun jossakin kohtaa kunnolla saa aikaiseksi. Näissä on vähän niin ja näin monet osat, mutta tavallaan kyllä houkuttaisi aika paljon päästä kunnolla toiminnan makuun.


13. Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 & Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Ajatuksellisesti tämä on aika korkealla, tarkoitus olisi siis ottaa oikeasti työn alle jossakin kohtaa muiden vastaavien jälkeen mutta vaatii vähän kärsillisyyttä laittaa kunnolla alulle. Idea olisi pelata lähes putkeen koko trilogia mutta saapas nähdä miten käy sillä voipi olla että joko tulee ähky, mutta moni muu houkuttaa myös aika paljon enemmän.


12. Ape Escape 2

Hyvässä vaiheessa oleva tapaus jota varjostaa se tietynlainen heikko ohjaus. Mutta tavallaan kyseessä on yllättävän hyvin tehty kokonaisuus.


11. Dark Chronicle

Huomattavasti ykköstä parempi peli, jota tosin varjostaa monta aika heikkoa puolta, jotka estävät pelin pelaamisen, tai ainakin siitä nauttimisen siinä määrin että siihen uppoutuisi enemmän.


10. Owlboy

Iconoclastin tavoin jää herkästi sivuun, mutta jos jossakin kohtaa saisi tämänkin vietyä loppuun asti.


9. Unravel

Kuullut tästä aika paljon hyvää, joten josko nyt ottaisin itsekin selvää.


8. Broken Age

Yksi niitä sattumavalintoja joka pitäisi nyt saada jossakin kohtaa saada vietyä loppuun asti.


7. Resident Evil VII

Tämänkin kanssa kokonaisuus alkaa toimia vähän hitaasti, mutta tietyllä tavalla nappaa.


6. Castlevania: Lords of Shadow & Castlevania: Lords of Shadow 2

Kun aloitettuna on, niin olisi kiva katsoa tarina loppuun asti, vaikka pelattavuus vähän pistääkin hanttiin. Hyvin houkutteleva tapaus on myös kakkonen ja vieläpä vähän paremmalla pelattavuudella, mutta mieluummin katson ensin ykkösen loppuun joten prosessi ottaa aikansa. Varsinkin kun kokonaisuus jättää paljon toivomisenvaraa.


5. Diablo III

Ykkönen näistä peleistä jotka olisi tarkoitus nyt pelata läpi asti, mutta hyvin on huomannut että moni muu on mennyt enemmän tai vähemmän ohi kerran jos toisenkin.


4. Mortal Kombat

Syystä tai toisesta tämäkin on noussut nyt hetkellisesti kärkeen, kun pitäisi tuo tarina käydä läpi.


3. Battle Chasers: Nigth War

Tämä tuli ihan sattumalta vastaan kun ajattelin "nopeasti kokeilla" että millainen tapaus on kyseessä. Tästä saattaa tosin tulla yksi niitä pelejä jonka haluaakin pelata astetta nopeammin vähän pidemmälle nähdäkseen että kuinka paljon se kehittyy, sillä alku vaikuttaa lupaavalta.


2. Spider-Man: Shattered Dimension

Tämä on yksi niitä pelejä joka on aikoinaan jäänyt kokematta, mutta jonka kanssa olisi uusi tilaisuus tulossa vastaan ja kyllä se on käytetty, sitten jossakin kohtaa.


1. Resident Evil 3 Remake

Hyvään vauhtiin kun on päästy, niin josko pelistä koittaisi vielä haasteen tai pari viedä loppuun asit.