Tiettyjen pelien kanssa todella yrittää saada platina trophyt ja tiettyjen kohdalla huomaa oitis että tuskin tulee koskaan saamaan kyseistä pystiä. Syitä voi olla monia ja nämä ovatkin niitä platinoita jotka ovat jääneet itseltäni saavuttamatta, osa hyvin vähästä kiinni ja osa on ollut alusta asti selvästi saavuttamattomissa, ilman epäilystäkään.

 

 

 

Yleisin syy siihen että ei saavuta platina trophya lienee se, että vaadittavat trophyt eivät yksinkertaisesti ole sellaisia, että niiden eteen näkisi tarpeeksi vaivaa.

- Pelaa peli läpi vaikeimmalla vaikeusasteella

- Lähes mikä tahansa haastava online versiot

  • Verkkohaasteiden ei tulisi olla osa trophyja, varsinkaan yksinpelissä.

- Kaikki satunnaisuuteen perustuvat

- Naurettava määrä kerättävää/tapettavaa/tms

 

MAININTOJA

 

Darksiders

- Muutamasta kiinni ja aika selvä alusta asti.

 

Witness

- Yhtä vaille eikä mitään kiinnostusta yrittää viimeistä.

 

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

- Vaatisi toisen pelikerran, joka ei kiinnosta

 

Borderlands 2

- Aika paljon ees taas ravaamista ja useampi pelikerta

 

Assassin's Creed: Syndicate

- Turhan perfektionistiset vaatimukset

 
24. Resident Evil 5

Tämä on niitä tapauksia jonka muuten saisi aivan varmasti tehtyä, mutta kun mukaan taitaa kuulua iso liuta online saavutuksiakin, niin ei tule tapahtumaan, varmaan enää koskaan kun sen verran vanha peli kuitenkin jo kyseessä. Resident Evil 6 tuli kuitenkin platinattua ja Resident Evil 4 100% suoritettua.


23. Dungeon Punks

Muutamaa trophyä vajaa ja saattaa hyvinkin jossain kohtaa tulla suoritettua koska kovin kaksisia vaatimuskai pelissä ei oikeastaan enää ole, mutta ei ole ollut ensimmäisen pelikerran jälkeen pelata peliä uudestaan läpi ng+:na, koska ei ole varma että ehtiikö tehdä kaikki vaadittavat kehitykset sen pelikerran aikana.


22. Dark Souls III

Kaikki taisteluhaasteet on tehty, joten pääasiassa enää olisi jäljellä kaikki keräilyhaasteet. Mutta ei ole hirveästi kiinnostusta kerätä kaikkia sormuksia, kaikkia loitsuja, pyromanseja ynnä muita, koska kyllä se vaatii aika paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.


21. Marvel's Spider-Man

Yhtä trophya vajaa ja melkein sattumalta tuli kaikki tehtyä. Viimeinen olisikin sitten kaikkien alueiden 100% suorittaminen mikä on niin iso ja puuduttava itseään toistava farmaamistaoperaatio, että ei tule ihan lähiaikoinan tehtyä. Ehkä joskus, mutta ei mitenkään pian.


20. Spec Ops: The Line

Vaikeimpien vaikeustasojen suorittaminen puuttuu ja puuttumaan tulee myös jäämään sillä ei ole kiinnostusta käydä peliä läpi niin murhaavalla haasteella.


19. InFamous: Second Son

Toinen pelikerta ja muutama irto trophy jäljellä, mutta en usko että viitsin pelata kokonaisuutta läpi enää uudestaan, vaikemmin kerättävällä karmalla. Tein pelissä lähemmäs kaiken kerran ja se riittää.


18. Rayman: Legends

Korkeimman mahtuvuustason saavuttaminen on se suurin haaste ja sen tasoinen haaste onkin, että ei tule kovin äkkiä tapahtumaan, koska itse en yksinkertaisesti jaksa loputtomiin farmata päivittäis- ja viikottaishaasteita, koska niistä saa loppuviimeksi niin vähän pojoja tähän titteliin.


17. Crash Team Racing

Sen verran täydellisesti pitää kaikki suorittaa että ei tule tätä suoritettua varmaan koskaan ja siitä ei ole juuri epäilystäkään. Niin paljoa en jaksa omaa pelaamista hioa.


16. Strider

Vaikeimmalla vaikeusasteella pelaaminen olisi viimeinen ja myös se joka alusta asti on ollut se trophy jonka takia en tule kyllä tätä platinaa saavuttamaan, koska en jaksa nähdä vaivaa.


15. Joe Dever's Lone Wolf

Vaikein vaikeusaste ja muutama irto trophy, eli tämänkin olisi lähinnä yhden trophyn päässä ja vaikka tämä onkin sellainen trophy joka aluksi vaikuttaa täysin mahdolliselta, niin en kuitenkaan usko että tulen pelaamaan tätä peliä vaikeimmalla vaikeusasteella läpi, sillä sen verran paljon pitää nähdä vaivaa pitkin peliä, että varmasti on lopussa tarpeeksi hyvät varusteet että varmasti pärjää loppupuolen vihollisille.


14. Final Fantasy VII Remake

Muutama trophy jotka vaatisivat pari uutta pelikertaa ja kaikkien kenttien vaikealla pelaamisen. Vaikka tästä pelistä pitääkin, niin tälläistä vaivaa en aio nähdä pelistä, joka on vasta tarinan ensimmäinen palanen.


13. The Last of Us

Tämä on alusta asti ollut selvä "ei". Tämäkin on yksi niitä tapauksia kun pitäisi pelata peli korkeimmalla vaikeusasteella ja new game plussalla, mikä on aivan valtava haaste. Ei ole oikeastaan missään vaiheessa ollut tämä platina suunnitelmissa.


12. Lord of the Rings: War in the North

Uusi pelikerta korkeammalla vaikeusasteella. Tavallaan houkuttelee, mutta samalla tietää että ei ole sillai kiinnostusta nostaa haastetta koska se oli ensimmäisellä kerralla varsin sopiva. Jos pelaisi moninpelinä niin ehkä, mutta kyllä tämä taitaa jäädä tekemättä, vaikka varsin hyvä peli onkin kyseessä.


11. Beyond: Two Souls

Tämä kaatuu yhteen todella rasittavaan asiaan jota joskus yritin. Kaikkien lopetuksien näkeminen ei ole se selkein saavutus, koska on hyvin vaikea sanoa että mikä on lopulta se pieni ero mikä vielä puuttuu jostakin variaatiosta. Plus tämä peli ei näytä että mitä lopetuksia uupuu. Viimeinen niitti taas on se, että ei ole mitään kiinnostusta taas katsoa läpi sitä samaa loputtomalta tuntuvaa lopetusta.


10. Dragon's Dogma: Dark Arisen

Yllättävän paljon tästäkin on saavutuksia saatu ja jäljellä on lähinnä erilaiset lopetukset ja muutama astetta vaikeampi kaiken suorittaminen. Muuten ihan tehtävissä mutta kun ei ole mitään hajua että mikä kaikki lasketaan mukaan ja joutuuko pelin sitten pelaamaan monta kertaa läpi. Sen verran pitkä peli on kyseessä että ei riitä aika, vaikka peliä mielellään voisikin pelata enemmän ja uudelleen.


9. Victor Vran

Tämä on niitä tapauksia kun vaatimukset ovat suoraan sanoen naurettavan haastavat. Kaikkien haasteiden tekeminen ja pelin läpäiseminen kuolematta kertaakaan. Hyvällä ryhmällä täysin mahdollinen, mutta soolopelaajalle vähän turhan suuri haaste suoritettavaksi joten tekemättä jää ihan puhtaasti niin suurien vaatimusten takia.


8. Castlevania: Symphony of the Night

Vähän huijauksen makua koska en ole ostanut kyseistä peliä PS4:lle, koska katsottuna trophy listan, tiedän että en tulisi platinaa siinä hankkimaan. Vaikka kuinka houkuttaisi, niin ei ole syytä ostaa peliä vain hankkiakseen trophyjä, varsinkaan silloin jos niitä ei edes onnistu kaikkia saamaan, sillä sen eteen pitäisi nähdä vaivaa todella paljon, sillä tämä peli on täynnä löydettävää ja tehtävää, minkä PS3:lla olen kuitenkin kerran tehnyt.


7. Devil May Cry V

Ei tule tapahtumaan, vaikka kuinka haluaisi ja sama pätee myös Devil May Cry ja Devil May Cry 3 peleihin joissa tämä trophy myös houkuttaa. Mutta sen verran korkeilla vaikeusasteilla ja sen verran täydellisesti pitäisi tätä peliä pelata, että ei riitä oma taitotaso siihen, eikä aika taitojen hiomiseen, jotta taidot riittäisivät.


6. Dragon Age: Origins

Vaikka tämä houkuttaisi, niin kyllä Inquisition olisi se jonka todennäköisesti saavuttaisi, sillä tämän ensimmäisen vaatimukset ovat aika hurjat, pitää pelata peli aika monta kertaa läpi ja aika perusteellisesti. Ei tällä taistelumekaniikalla ole siihen kyllä mitään intressejä, eikä tosin kyllä aikakaan taida riittää.


5. Kingdom Hearts II: Final Mix

Yksi niitä pelejä jotka todella haluaisi pelata täysin (jonka PS2:lla on tehnyt) ja kerätä kaikki pystit, mutta ei kärsivällisyys riitä tehdä aivan kaikkia pikku juttuja joita peli vaatii. Tämä peli nimittäin vaati tekemään lähes kaiken mitä pelissä vain voi ja tässä pelissä sitä materiaalia on todella paljon. Osa siitä, erityisen haastavaa. Lisäksi sen pitää olla tämä (vaikka Kingdom Hearts olisi varmaan helpompi) koska kaikista sarjan peleistä, Kingdom Hearts II sattuu olemaan se oma suosikkini.


4. Uncharted: Nathan Drake Collection

Uncharted 3: Drake's Deception tai Uncharted 2: Among Thieves tai Uncharted: Drake's Fortune, lähemmäs mikä hyvänsä näistä kelpaa tähän esimerkkiin. Suuri syy miksi en tule vaivaa näkemään on se, että itselläni on jo platina Uncharted 4:sta, joka on sarjan paras peli ja kun sarjasta on yksi platina niin kyllä se itselleni riittää.


3. Red Dead Redemption 2

Vaikea valinta olisiko se RDR vai RDR2? Kummassakin puolensa ja kummassakin on niin hurjat vaatimukset että ei tule tapahtumaan. Online tropheihin se lopulta kaatuu jos ei ennen sitä mihinkään muuhun. Vaikka länkkäritoiminta houkuttaakin niin ei näin paljoa vaivaa tule kyllä nähtyä sen platinapystin eteen, kummassakaan tapauksessa.


2. X-Men Origins: Wolverine

Tämä on itselläni yksi pysyvä esimerkki siitä, miten paljon peli voikaan kusettaa. Itselläni on tästä pelistä jäljellä yksi trophy, pelaa "peli vaikeimmalla vaikeusasteella" minkä olen peräti tehnyt, mutta kyseinen trophy on syystä tai toisesta bugannut, enkä ole näin ollen saanut sitä. Tämä on lisäksi haaste jota en ole toista kertaa tekemässä, vaan olen jättänyt tämän muistoksi epäreilusta pelistä.


1. Witcher 3: Wild Hunt

Tämä on sellainen jonka todella haluaisin, mutta Death March vaikeustasolla pelin läpäiseminen ei ole kovinkaan houkutteleva ajatus ja siihen se loppuviimeksi kaatuu. Tosin vahvana syynä on myös se, että Gwent korttien kerääminen on myös osittain arpapeliä, mikä ei myöskään ole järin houkuttelevaa. Tämä olisi sellainen trophy jonka todellakin pyrkisin tekemään jos se ei vain olisi niin monella tavalla niin haastava, työläs ja suoraan sanoen, moninpaikoin aivan liian turhauttava ja epäreilu.