Suicide%20Squad.jpg?1708190965

Haistoin että tämä tulisi olemaan huono peli, mutta ei tällä tavalla

 

Useiden viivästysten jälkeen Kill the Justice League on ilmestynyt ja se on spin-off Rocksteadyn Arkham sarjalle, tapahtuen Arkham Knightin tapahtumien jälkeen. Peli oli alunperin paljon lähempänä Marvel's Avengersia, mutta live service pelien hyvin heikon tason jälkeen, muutoksia on tehty. Siitäkin huolimatta, merkittävää uskoa tähän kokonaisuuteen ei ole, monestakin syystä.

 

 

 

 

Itsemurharyhmä: Tapa Oikeuden Puolustajat

Marvel's Avengers ei selvästikään ollut tarpeeksi huono peli koska edelleen tuntuu että pelit eivät epäröi tehdä samanlaisia ratkaisuja. Viimeisimpänä tämä. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuosi sitten, joten voisi olettaa että isoja parannuksia on tehty siinä ajassa, mutta pakoitellen pelissä tuntuu että joko Rocksteady on menettänyt otteensa entistä enemmän, sillä merkkejä siitä on ollut jo aiemminkin. Peli jatkaa Arkham sarjan tarinaa, mutta ei onnistu millään tavalla tarjoamaan laadukasta jatketta ja jopa pilaa niin monta hyvää hahmoa, että monella tavalla Suicide Squad: Kill the Justice League ei ole vain huono peli, se on järkyttävän törkeästi tehty peli Arkhamverse tarinan suhteen, vielä Arkham sarjan tekijöiltä.

 

Arkhamverse laajenee ja heikkenee, merkittävästi

Pelin näyttämönä toimii Metropolis, Brainiacin hyökkäyksen jälkeen. Brainiacin armeijat tekevät tuhoaan ympäri kaupunkia ja Brainiac on useat Oikeusliigan jäsenet otteeseensa. Tässä kohtaa leikkiin ryhtyy neljän hengen itsemurharyhmä, joskin omilla tarkoitusperillään ja pakon edessä. Valikoituina uhrattavina nappuloina toimivat kahjo klovni Harley Quinn (äänenä legendaarinen Tara Strong), brutaali voimanpesä King Shark, kikkaileva kapteeni Bumerangi ja tappavalla tarkkuudella tarkkuudella tulittava Deadshot. Amanda Wallerin rautaisen nyrkin alla tämä porukka joko tappaa Oikeuden Puolustajat, tai kuolee yrittäessään. Vastaan tuleekin useampi liigan edustaja sieltä klassisemmasta päästä ja vaikka tarinallisessa kokonaisuudessa onkin monia hyviä ratkaisuja, mukana runsaasti tuttuja hahmoja ja paikoin todella hyvä, Arkham sarjan hengen mukainen toteutus, niin siitäkin huolimatta tämä peli on kuin Marvel's Avengersin ja Gotham Knightin jälkeläinen, eli pääasiassa huono usealla osa-alueella ja vieläpä typerin virhein.

Ulkoasultaan moniin hahmoihin on panostettu todella hyvin, mutta sitten on niitä, jotka eivät näytä niin hyvältä kuin voisi toivoa Arkham tekijöiden laadulla. Yksi näistä on Wonderwoman jossa ei ole niinkään sitä parasta tyyliä, mitä Oikeuden Puolustajat ja Justice League Unlimed animaatiosarjoissa aikoinaan oli, vaan tyyli on mennyt selvästi eteenpäin, vähän modernimpaan suuntaan ja vastaavaa on nähty uudemmissa animaatioelokuvissa, hieman on myös tätä ei niin hyvää tyyliä mitä Gal Gadot on hahmoon tuonut, mutta sitä on onneksi varsin vähän. Wonderwoman, ei vain ole niin hienosti tehty, miten vaikkapa Batman on. Supermanissa taas, on pitkälti samanlainen kuin monesti aiemminkin, nyt suoraan huonompi eikä nyt suoraan parempikaan ja samalla tasolla on myös Flash. Green Lantern taas on perustylsä ja mitäänsanomaton.

Pelattavat hahmot on tehty pääasiassa hyvin, mutta ei Arkham sarja hyvin. Deadshot on erilainen kuin ennen, niin erilainen että ei voi olla enää sama hahmo kun taas Harley Quinn on niin samanlainen että menee kyllä samasta hahmosta. King Shark ja captain Bumerang näyttävät pitkälti siltä miltä pitääkin ja kuullostavat myös. Amanda Waller tosin, ei läheskään niin hyvä mitä Viola Davis elokuvissa, tai mitä hahmo animaatiosarjassa oli. Tämä on hahmo tuo aivan liikaa mieleen Wolfenstein sarjan Grace Walkerin ja syynä lienee suoraan näyttelijävalinta, kun esittäjä ei osaa ottaa roolia omakseen ja tuntuu lähinnä äkäiseltä noita-akalta, joka ei tuo oikeastaan mitään merkittävää hahmoon, vaan lähinnä ärjyy. Sen sijaan king Shark on tehty erittäin hyvin, ei nyt niin hyvin kuin viimeisimmässä elokuvassa, vaan ihan omalla tavallaan. Pelin tasolla tämä on erittäin hyvä, hieman tulee jopa mieleen Marvel's Guardians of the Galaxyn Drax. Deadshot on harmillisen tylsä, ihan paria huvittavaa pätkää lukuunottamatta ja näyttää naamaansa ihan liikaa ja tuntuu vähän turhan partiopoikamaiselta, ei niinkään kylmän viileältä tappajalta. Harley Quinn on hyvä, ihan kuin ennenkin, mutta itse pidin Arkham Cityn ja Knightin versioista enemmän ja ne olivat tavallaan huvittavampia. Kapteeni Bumerangi on tehty oikein hyvin ja hahmo toimii todella hyvin sinä koomisena lisänä jo valmiiksi koomiseen hahmojoukkoon. Tässä on hieman samaa fiilistä kuin Guardians of the Galaxyssä ja parhaat osat tarinassa ovatkin nelikon keskinäistä sanaharkkaa tai muuten todella huvittaviksi tehtyjä pätkiä, kuten eräs säkkipimeään sijoittuva pätkä.

Pelissä Batmanina kuullaan viimeistä kertaa legendaarista Kevin Conroyta pelimuodossa ja tämä on omillaan yksi merkittävä syy, miksi tätä peliä on lähes pakko edes kokeilla. Mutta tämä ei ole legendalle arvoinen lopetus, vaan kaikkea muuta. Pelin yleisen tason suhteen, on pakko myös todeta että tämä on yksi rooli josta Conroyn olisi pitänyt kieltäytyä. Sanotaan että tarinallisessa mielessä, Batmania ei olisi tarvittu tähän, korostetaan, Batmania ei olisi pitänyt ottaa tähän roskispaloon mukaan, sillä hänen tarinansa päättyi Arkham Knightissa ja liigassa on paljon muitakin hahmoja joita käyttää, kuten Martian Manhunter. Siis roistomaiselle Batmanille olisi kyllä tilaa vaikka kuinka paljon, mutta tapa jolla hahmoa on sitten kokonaisuutena käytetty on aluksi todella lupaava, mutta lopetus on suoraa jumalanpilkkaa.

Spoilaamata tarinaa enempää voidaan sanoa, että jos tämä pelin ihan tosissaan olisi tarkoitus olla jatkoa Batman: Arkham sarjalle ja tapahtua sen viimeisimmän pelin, Arkham Knightin jälkeen, niin se tekee tästä pelistä oitis, massiivisesti huonomman, sillä se suoraan pilaa sen, mitä Arkham Knight selvästi yritti tehdä ja tavallaan jopa onnistui. Rocksteady oli antanut Batmanille kelvollisen lopetuksen. Siinä ei hirveästi avattu asioita, mutta parempi on jättää tietyt asiat mielenkuvituksen ja tulkinnanvaraan, kuin tehdä jotakin tälläistä, joka on lopetuksessaan aivan täyttä sontaa. Puhumattakaan että tämä peli menee välittömästi ristiriitaan Rocksteadyn aiempien pelien kanssa, sillä Deadshot oli mukana Batman: Arkham City pelissä ja tämä versio, ei näytä yhtään siltä, miltä Lloyd Lawton näytti silloin. Pukuja hahmoilla voi olla enemmänkin, mutta tämä ei yksinkertaisesti voi olla sama hahmo. Tarinassa yritetään perustella että Arkham Citystä tuttu hahmo on se matkija, mutta tämä on suoraan laiska tekosyy tehdä hahmo aivan eri tavalla. Tuo mieleen koko kikkailun kahden Suicide Squad elokuvan kanssa joista huonommassa oli Deadshot ja sitten seuraavaan tehtiin pitkälti sama hahmo, mutta ei kuitenkaan sama. Nyt tosin, aiempi oli parempi, vaikkakin todella sarjakuvamainen.

 

Kivaa ammuskelua, mutta liian samanlaista

Kill the Justice League on ainakin jossain kohtaa ollut täysi live service peli, tyyliin Marvel's Avengers, samaan tapaan kuin Gotham Knights. Tässä on hieman osattu ottaa pakkia näihin kahteen verrattuna, mutta ne tietyt mentaliteetit ovat edelleen vahvasti osana pelin DNA:ta. Roinaa tulee runsaasti, ruudussa on usein toinen toistaan isompia numeroita ja iso liuta värikkäitä efektejä. Hahmoilla on erilaisia värityksiä heidän asusteisiinsa ja valtaosa tekemisestä on melko samanlaista läpi pelin. Sanotaan että Avengersin tasoisessa naurettavassa toistossa ei olla jumissa, mutta kyllä sitä tekemistä riittää kyllästymiseen asti ja lisää on mitä todennäköisimmin tulossakin. Päätarinassa monesti tehdään samanlaisia aktiviteettejä uudestaan ja uudestaan, mutta avoimemman maailman pelissä, monet tehtävät ovat vapaaehtoisia. Kestihän Avengersillakin aikansa ennenkuin se lopullisesti menetti yleisönsä, mutta koska tarina on pääasiassa roskaa, niin itse en tule tämän pelin lisäsisältöön tutustumaan.

Pelaaminen on pääasiassa räiskintää kolmen botin/pelaajan kanssa. Pelaaja voi vapaasti vaihtaa yksinpelissä hahmoa taistelun ulkopuolella ja näin ollen hakea hieman vaihtelua kokonaisuuteen, jotakin mitä olisi ollut kiva saada Marvelin Avengers ja Guardians of the Galaxy peleihin. Hahmoissa on sentään hieman eroa, mutta ongelmana on se, että pääasiassa kaikki nojaavat räiskintään ja vaihtelu tulee lähinnä siitä millaiset kaksi asetta hahmolla on käytössään tai millaisia heidän erikoisväliinsä liikkumisen ja taistelun suhteen ovat. Deadshot käyttää rakettireppua, kun taas Harley käyttää tartuntakoukkua. King Shark ponnistaa jalkalihaksillaan ja Boomerang teleporttaa. Asevalikoimakin on hahmoilla erilainen sillä Harley käyttää pesäpallomailaa, uzia, minigunia tai pistoolia, Boomerang haulikkoa, tarkkuuskivääriä, pistoolia ja bumerangeja, king Sharkilla on minigun, rynnäkkökivääri ja haulikko kun taas Deadshotilla on tarkkuuskivääri, pistooli ja rynnäkkökivääri. Kerralla hahmolla voi olla kaksi erilaista asetta, eri asetyypeistä, tai samasta asetyypistä, mikä näennäisesti kannustaa kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä.

Pelaaminen on joka tapauksessa räiskintäpainotteista hahmosta riippumatta ja sääli onkin ettei eri hahmoista otettaisi enemmän irti. Deadshotin tapauksessa on täysin selvää että tuliaseet ovat pääoassa mutta miksi kapteeni Boomerang ei voinut olla täysin bumerangien käyttöön keskittyvä hahmo ja miksei king Shark voinut olla tankkimainen hahmo vain minigunille, tai sitten täysin lähitaistelupainotteinen hahmo ilman tuliaseita. Tämä on sääli koska vaikka pelattavia hahmoja on neljä, niin siitäkin huolimatta tuntuu että eri hahmot ovat hyvin samankaltaisia ja pelaaminen menee erittäin nopeasti todella samanlaiseksi hahmosta riippumatta ja tehtävästä riippumatta. Liikkuminen pelissä tarjoaa sentään jotain pientä kivaa vaihtelua kun liikutaan paikasta toiseen, mutta eri hahmojen kehittäminen pidemmälle ei ole erityisen houkuttelevaa koska hahmot tuntuvat niin samanlaisilta. Tämä on suuri sääli koska räiskintä ei ole toteutettu huonosti, vaan ammuskelu on aika hauskaa ja siinä on sentään hieman vaihtelua jos viitsii vaihdella eri hahmojen kanssa ja sitä kautta kehittää hahmoja tasaisesti. Itse lähinnä kehitin yhtä hahmoa ja varmuuden vuoksi ajoittain toistakin.

Sivutehtäviä pelissä on jokunen, mutta useimmiten ne kaikki johtavat samaan, vihollisten ampumiseen. Jos tätä vertaa Avengersin vaihteluun, niin merkittävää muutosta ei ole tapahtunut koska molemmissa tapauksissa pääpaino on vihollisten listimisessä ja jonkin mahdollisen lisävivahteen tuomisessa kokonaisuuteen. Jopa vihollisissa on melko itseääntoistava tyyli sillä siinä missä ne Marvelin puolella olivat erilaisia robotteja, nyt ne ovat DC:n puolella avaruusolentoja. Toiminta sentään on paremmin tehtyä kuin Gotham Knights pelissä, mutta yleisessä pelattavuudessa ja toiminnassa antaisin edelleen suuremmat pisteet Avengersille, sillä ainakin siinä pelissä jokainen hahmo tuntui omanlaiseltaan ja pelaaminen oli hauskaa varsinkin Iron Manilla, mutta niin kapteeni Amerikka kuin Black Widowkin olivat mukavaa vaihtelua. Mutta pomotaistelut ovatkin sitten aivan eri asia, sillä Avengers ryssi niiden kanssa todella pahasti (vaikka paransikin otettaan mm. Black Panther lisärissä) ja ensimmäisenä vastaan tullut Taskmaster oli niitä oikeasti hyviä ja valtaosa muista oli aika tylsiä ilmestyksiä. Nyt sentään päästään ottamaan yhteen niin Lepakkomiestä kuin Teräsmiestäkin vastaan.

 

Rocksteadyn selvä suunta alamäkeen

Rocksteady Gamesin peleistä olen itse pelannut vain Arkham sarjaa, eikä heillä sen lisäksi olekaan kuin yksi muu pelin; Urban Chaos: Riot Response. Arkham Asylum oli valtava yllättäjä, Arkham City esimerkillinen kokonaisuus ja Arkham Knight mielipiteitä jakava päätös trilogialle. Omalla kohdalla City ja Knight ovat selkeitä 9/10 pelejä ja on hyvin vaikea valita että kumpi olisi parempi. Tämä peli, on aivan eri tasolla, se on todella huono peli, erityisesti tarinassa. Tämän pelin jälkeen, myös Rocksteady on menettänyt uskottavuutensa laadukkaana pelintekijänä.

 

Vastaavaa on nähty ennenkin, mutta paremmin tehtynä

Kill the Justice League on Rocksteadun viimeisin ote tästä mytologiasta eikä se pääse millään osa-alueella samalla tasolle, jolle heidän aiemmat pelinsä ovat päässeet, eivätkä spoileriterriorin osat ole mitään poikkeuksia. Pelissä yritetään olla todella iskeviä ja lopullisia, kun Itsemurharyhmä tappaa Oikeuden Puolustajia. Sanotaan että idea ei ole se erikoisin, mitä tulee DC:n maailmaan ja sen moniin erilaisiin käänteisiin, muutoksiin ja vaihtoehtouniversumeihin, eikä se Rocksteadyn käsissä toimi erityisen hyvin. Kyllähän Arkham Knightin kanssa jo selvästi nähtiin että Rocksteady oli menettyänyt otteen ja tavallaan sitä oli huomattavassi Arkham Cityssä, umpisurkean loppuhuipennuksen vuoksi. Mutta ainakin yksi positiivinen asia voidaan sanoa, eivät tehneet tämän pelin kanssa yhtä surkeaa jälkeä, mitä Gothma Knightin tekijät tekivät. Tai tälläinen fiilis pelin kanssa oli suuren osan aikaa kun peliä pelatasi. Mutta tarinan kanssa ja jatkeena Arkham sarjalle, mielipide alkaa muuttua ja vieläpä Gotham Knightsin eduksi.

Spoilereita

____________________________________________________________________________

Pelissä ei tarinallisessa mielessä osata hyödyntää kunnolla edes niitä osia joiden olisi tarkoitus olla niitä shokeeravimpia ja joista saisi irti vaikka kuinka paljon. Yksi näistä on tapa jolla Oikeuden Puolustajia tapetaan ja erityisesti se, millaisen lopun Batman tässä pelissä saa, on suoraan sanoen yksi surkeimpia kuolemia mitä pelimaailmasta löytyy ja kun kyseessä on Lepakkomies, niin kyllä siihen olisi pitänyt saada edes vähän sitä jotakin. Mutta nyt sitä ei ole yhtään. Tosin, samalla aikaa, kyllähän tämä menee todella lähelle sitä, miten Jokeri yritti samaa yhdessä animaatiosarjan jaksossa, jossa Harley Quinn onnistui pyydystämään Batmanin. Palaten taas Arkham Knightin lopetukseen, siinä Batmanille annettiin kelvollinen lopetus. Tämä peli pilaa sen täysin, koska tämän olisi tarkoitus tapahtua sen kaiken jälkeen. Rocksteady pilasi kaiken, mitä rakensi.

Samaan sarjaan kuuluu myös todella typerä ratkaisu jossa jostakin kummasta syystä Wonderwoman on se yksi perustajajäsen, joka ei sitten olekaan aivopesty ja toimii pelaajan apuna. Mikähän mahtaa olla tämän ratkaisun takana, että Batman vedetään vielä mukaan peliin, vain että hänet voidaan tappaa, mutta Rocksteadyn täysin käyttämättä oleva hahmo sitten otetaankin mukaan sinä yhtenä oikeana sankarina, jota ei korruptoida ja jota näin ollen ei myöskään tapeta.

Eräs todella heikko ratkaisu on myös siinä, että kun tarkoitus nyt on pelata uhrattavissa olevilla hahmoilla, niin miksi yksikään ryhmästä itsestään ei kuole pelissä. Vastaus: Tarina on rakennettu niin heikosti ja typerästi että se ei ole mahdollista. Huono vastaus, sillä kun tälläistä peliä on lähdetty tekemään, olisi tämä ehdottomasti pitänyt kokonaisuudessa huomioida edes jotenkin, vaikka sitten laittamalla pakettiin täysin uhrattavissa olevia hahmoja.

____________________________________________________________________________

Spoilereita

Varsinainen ongelma pelissä on siinä, että siitä välittyy niin samanlainen kuva kuin monesti muustakin valtavan pettymyksen aiheuttaneesta pelistä. Erotuksena on tosin tässä kohtaa se, että peliltä ei odottanut kovinkaan paljoa. Batmanin paluu oli itsellä se suurin syy katsoa tämä peli loppuun, varsinkin Kevin Conroyn traagisen kuoleman jälkeen, koska hänen äänensä kuuleminen uusissa projekteissa on nyt numeroitu. Tästä syystä Batmanin käyttö tässä kokonaisuudessa voi joko täysin pelastaa sen, tai täysin tuomita sen. Selväksi lienee jo käynyt että kumpi tapahtui. Muutoin tarinassa on hyviäkin osia. Ensimmäinen kohtaaminen Batmanin kanssa on tehty erittäin hyvin, mukana on hyviäkin hahmoja ja hauskojakin pätkiä löytyy. Ne satunnaiset hyvät osat eivät kuitenkaan riitä paikkaamaan valtavaa määrää huonoa sisältöä jota pelissä riittää. Tästä näkee, että peli olisi voinut olla paljon parempi, mutta kun tarina lähestyy loppuun niin alkaa lähinnä miettiä että kumpi peli on tarinallisesti huonompi. Tämä, vai Gotham Knights? No se on tämä, koska se pilaa Arkhamversen, Gotham Knights oli oma sotkunsa.

 

Marvel's Avengersin ja Gotham Knightsin yhdistelmä

Suicide Squadin kanssa iso kysymys on siinä, että kun tämä nyt on ilmestynyt Marvel's Avengersin jälkeen, niin miten voi olla että pelissä ei ole osattu ottaa oikeasti oppia kyseisen pelin huutavista virheistä, joiden jälkeen oikeasti kyseenalaistaa että osaako Crystal Dynamics edes tehdä syvällisempiä pelejä tarinallisesti, tai pelattavuudellisesti. No tämän pelin jälkeen sitä samaa alkaa kysyä myös Rocksteadysta jolla on ollut hyvä putki, mutta tämä on tasollisesti syöksylasku. Jos Cyberpunk 2077 tuhosi CD Projekt Redin maineen peruuttamattomalla tavalla ja BioWaren maine kärsi merkittävästi Mass Effect: Andormedasta, puhumattakaan siitä miten merkittävästi sekä Blizzard että Bethesda ovat peliensä kanssa ryssineet, niin Suicide Squad: Kill the Justice League, on tälläinen peli Rocksteadylle.

Gotham Knights oli monella tavalla kuin Marvel's Avengers, mutta vielä huonompi. Avengers teki lähes kaikki avainvirheet mitä live service pelin kanssa voidaan tehdä ja vaikka Gotham Knights karsi monet asiat pois, niin se yleinen ote huokuu sitä samaa fiilistä. Tarinassa Avengers myös teki mahalaskun ja Gothma Knights onnistui vielä siitäkin pistämään pahemmaksi. Suicide Squadilla olisi ollut mahdollisuus olla kuin Marvel's Guardians of the Galaxy, sillä asetelma ei ole niin kaukana. Mutta ei liene yllättävää, että tämäkin peli on todella lähellä Marvel's Avengersia, niiden edellämainittujen aika selkeiden live service ratkaisujen vuoksi, vaikka niitä kuinka yritetään peitellä.

Myös ne monet pienet asiat on osattu ryssiä erittäin pahasti. Yhtenä yksittäisenä nostan esiin Deadshotin naamion. Itse pidin siitä, mutta tämä on niitä tapauksia jossa pitäisi olla vaihtoehto siihen, että naamio olisi päällä myös välianimaatioissa, sillä tämä vain korostaa sitä, miten vähän tämä sopii yhteen Arkham Cityn Deadshotin kanssa. Nykyään voi monesti määrittää että hahmoilla ei ole kypärää välianimaatioissa, mutta tämä on niitä tapauksia kun pitäisi olla toisin päin. Tämä on vain yksi esimerkki, sillä mukana on myös tätä pakotettua kävelemistä ja muita hidasteita jotka ovat peitettyjä latausruutuja. Ne vain pistävät tässä pelissä todella silmään, kun taas Arkham Knight esimerkiksi osasi peittää ne erittäin hyvin.

Viimeinen tapa jolla tämän pelin voisi kuvailla, jopa todella surullisella tavalla, jonka jälkeen tekijöidenkin pitäisi jo vähän miettiä että mitä ovat menneet tekemään: Tämä ei ollut se viimeinen loistokas hetki Kevin Conroylle, hänen viimeiseksi Batman roolikseen pelimaailmassa.




Yhteenveto

Suicide Squad: Kill the Justice ei ole pelattavuudessa yhtään niin huono, mitä olisi voinut odottaa. Tarinassa, se on paljon huonompi, mitä olisi voinut odottaa. Peli menee oitis kikkailuun ja selittelyyn aikajanassa aiemmin tapahtuneen Arkham sarjan kanssa, käyttää monia hahmoja melko epäreilulla tavalla ja pitää sisällään monia todella surkeasti tehtyjä kohtauksia. Pelaaminen on melko itseääntoistavaa, mutta useamman hahmon kautta siitä saadaan irti sentään jotakin. Pelattavaa myös riittää melkolailla, joskaan vaihtelua ei on turha odottaa. Tunnelma on ihan hyvä, ääninäyttely toimii ja ulkoasu on hyvä. Tarinankuljetus ja käänteet kuitenkin todella pilaavat tämän kokonaisuuden eikä pelattavuus yksinään kanna mihinkään.

Tarinallisesti ollaan oitis Gotham Knightsin tasolla ja pelattavuudessa Marvel's Avengersin tasoa alempana, mikä on erittäin huono kombo. Viimeinen naula arkuun on kuitenkin se, miten Batmania on lopulta käytetty.

 

+ Toiminta on toteutettu hyvin

+ Neljä pelattavaa hahmoa

+ Ääninäyttely ja ulkoasu

 

- Tarina on todella surkea

- Batmanin käyttö

- Lopetus

 

Arvosana: 3,0

 

Pettymys